Att lära sig bokföring

Hejsan svejsan bloggen! Jag funderar nu på att ta mitt pick och pack för att lämna Avesta i några år och istället börja studera, tanken är att lära mig bokföring så att jag själv kan styra hela mitt företag utan att behöva anställa någon som sköter ekonomin. Innan jag berättar mer så kanske jag ska förklara att detta endast är en idé som jag har och när det kommer till mig och tankar så är det en viktig sak man bör ha i åtanke. Jag tänker otroligt mycket och får för mig en massa saker som jag ska göra, men det är inte ens hälften av dessa saker som blir gjorda. Så risken finns att jag blir kvar här i Avesta och driver mitt företag samtidigt som jag anställer någon för att sköta min bokföring. Men det hade varit väldigt roligt att få prova på att bo i en ny stad och studera lite, det var några år sedan nu som jag satte mig bakom en skolbänk igen. Inte för att jag saknar just skolan särskilt mycket, jag lever precis det livet som jag vill. Att driva företag är min dröm och jag kommer nog aldrig sluta med det, men på vägen vill jag samtidigt kunna lära mig nya saker. En av de sakerna är bokföring, det är något som man definitivt behöver ha koll på när det kommer till att driva företag. Jag har redan gått en utbildning för att bli en bättre säljare och det har hjälpt mig mycket i mina förhandlingar med kunder, så jag tänker att en utbildning i bokföring kan göra lite nytta också. Som sagt det är många tankar och man vet aldrig vad som händer, det är också det som är charmen med livet. Ha en riktigt skön dag allihop och följ era drömmar!

Du gillar kanske också...