Dags att hitta en ny redovisningsbyrå i Örebro

Hej på er alla fina följare

Ett av dennas veckans uppdrag är att hitta en redovisningsbyrå i Örebro. Den vi haft ska stänga ner så vi måste hitta en annan. Vi har fått rekommendationer från den firman vilka andra vi ka kontakta så det var ju väldigt bra. Eftersom jag jobbar med annan administration här på kontoret så hamnade det på mitt bord att i alla fall ordna ett möte med den redovisningsbyrå som verkade bäst. Vi har varit väldigt nöjda med den byrå som vi har haft de senaste åren men ibland så väljer ju företag att ta annan riktning eller avsluta av olika anledningar.

Även om jag hanterar mycket som har med ekonomi att göra, så som fakturor och ordrar så sitter jag inte med bokföring och redovisning utan det lämnar vi bort. Jag har inte den kunskapen och utbildningen för att hantera de sakerna riktigt. Där emot så tycker jag det är väldigt roligt med ekonomi, i alla fall privatekonomi och jag är gärna den som delar med mig av olika spartips och liknande. Jag har nog alltid varit väldigt ekonomisk av mig och gillat att se hur man sparar till något och sedan kan köpa det man vill eller investera på något sätt.

När jag var liten så var min första sparbössa i form av Bamse och hans honungsburk, jag tror det var något man fick från banken på den tiden. Sen har jag varit i perioder där jag slösat lite mer till exempel när jag var yngre, men på något sätt hör det kanske till när man håller på att bli vuxen. Sen börjar man tänka mer långsiktigt när man kommer på att man vill kunna köpa sig ett hus eller lägenhet en dag, så var det i alla fall för mig. Nu får jag önska er en underbar dag!

Du gillar kanske också...