Försäljning fastighet – visning i Ronneby

Hej på er alla fina följare

Jag läser till mäklare och är just nu ute på praktik hos en mäklarfirma. I eftermiddag ska vi hålla i en visning av ett hus i Ronneby och det är så roligt att vara med i processen av försäljning av fastighet. Denna fastighet var jag med och skapade annons för och nu är det dags för visning. Det är ju många led när ett hus ska läggas ut till försäljning. Det ska fotograferas, eventuellt göras homestaging, besiktning, sammanställa försäljningsinfo och mycket mer.

Jag har länge haft ett intresse för både fastighet och försäljning och ändå tog det ett tag innan jag insåg att det är mäklare jag vill bli. Nu får vi hoppas att många kommer på visningen Ronneby i eftermiddag. Jag ska hjälpa till som visningsassistent, vilket innebär att svara på frågor och visa runt. Det är väldigt roligt och jag ser fram emot den dagen då jag själv får ansvaret för en fastighet och hela biten med försäljning. Det är en tuff bransch med hög konkurrens och det är dessutom ett yrke som är väldigt mansdominerat. Men jag har bara bestämt mig för att lyckas och när man gör det så har man enorm drivkraft och motivation.

Jag hoppas du har något du brinner för och mål du verkligen vill nå. Tro på dig själv, du fixar det! Och sen får man vara beredd att jobba hårt men en annan sak är också att be om hjälp och omge sig med människor som antingen gjort det du vill göra eller som också har något de jobbar hårt för. Den där gnistan och glöden smittar liksom av sig vilket kommer väl till hands för man kommer behöva det. Nu får jag önska dig en fortsatt fin dag så ska jag förbereda för dagens visning av fastighet.

Du gillar kanske också...