Privatrådgivning för en extra skjuts

Tjenare bloggen! Dagen började mindre bra med att jag råkade ta lite extra lång sovmorgon, dock så lyckades jag med nöd och näppe att komma till jobbet i tid. Men det var på snudd att jag var tvungen till att löpa genom halva Uppsala för att hinna. Det blev väldigt sent igår kväll och det beror väl egentligen på att jag satt och arbetade med min egna verksamhet alldeles för länge. Jag tänkte faktiskt gå på privatrådgivning i Uppsala någon dag här i veckan för att se om jag kan få till mig en schysst deal så att jag slipper ha dubbla arbeten och bara kan ägna all tid åt mitt lilla företag istället. Det har alltid varit drömmen att få vara egenföretagare, men det är i dessa tider ganska tufft och speciellt när man inte har de rätta förutsättningarna. Jag är expert på det jag gör och det finns få andra med samma nisch men som sagt så behövs det en ordentlig lokal och antagligen en webbshop också. De pengarna är inte riktigt där än men det börjar absolut hända grejer nu, jag drar in pengar och jag tror att efter privatrådgivning så kan jag få den där lilla extra skjutsen som behövs för att ta ytterligare kliv i min verksamhet. Målet för mig är att efter sommaren kunna arbeta hundra procent med bara mitt egna företag och det är något som jag i dagsläget ser som fullt rimligt med tanke på att det går ganska så bra redan nu trots att jag har ett väldigt litet kapital att röra mig med. När man startar ett företag tror jag att det är väldigt viktigt att man inte svävar iväg uppe bland molnen utan att man är medveten om sina begränsningar och arbetar ut därefter. Jag tror även att privatrådgivning kan vara ett alternativ för att få en riktigt bra start.  

Du gillar kanske också...