Vi anlitar flyttfirma i Linköping – en utgift som känns värt det!

God morgon mina fina följare, tack för att ni läser min blogg!

I vanliga fall skriver ju jag gärna och delar med mig av tips och tankar kring vardagsekonomi och sparande men idag får det handla om den stundande flytten. Här i Linköping är det grått och regn idag, jag hoppas det blir bättre väder till helgen för då ska vi flytta till vår nya lägenhet. Vi har tagit hjälp av en flyttfirma här i Linköping för att underlätta flytten. Tidigare när jag flyttat någonstans så har jag alltid löst det med hjälp av vänner eller familj men den här gången pratade jag och min sambo ihop oss och bestämde att en flyttfirma nog ändå är det bästa. Då behöver vi inte ha dåligt samvete för om någon bär för tungt och får ont i ryggen eller så, dessutom finns det väl roligare saker att göra på helgerna än att bära möbler och lådor.

Vi har fått tag på en lite större lägenhet i Linköping så det ska bli skönt med mer plats och mer skåp för förvaring. Dessutom kommer vi nu har en större garderob och med tanke på att både jag och min sambo tycker om kläder och skor så är det väldigt bra för oss. Vi träffades i Linköping för ett par år sedan när vi pluggade och när vi tog examen så blev vi båda erbjuda jobb. Eftersom vi trivdes väldigt bra så blev det att vi valde att stanna kvar. Vi kommer från olika städer men Linköping ligger typ mitt emellan så det är perfekt för våra familjers skull. Det är också därför som vi anlitar en flyttfirma för att ingen av våra familjer ska behöva åka hit bara för det och flera av våra vänner har fullt upp med sina barn. Det känns värt att betala en flyttfirma för hjälpen. Ha nu en underbar dag!

Du gillar kanske också...